آدرس دفتر
آدرس کلینیک:

خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، بن بست گل، ساختمان گل، طبقه ۴، واحد ۴۰۴

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

علائم پای دیابتی

علائم پای دیابتی
در این مقاله چه می‌خوانیم ...

آیا با بیماری دیابت آشنا هستید؟ علائم پای دیابتی چیست؟ اگر به دیابت مبتلا باشید، وجود مقدار زیادی گلوکز(قند) در خونتان به مدت طولانی، می‌تواند برای شما عوارض جدی از جمله بروز زخم داشته باشد. دیگر این عارضه چیست؟ با ما همراه باشید تا در مورد نشانه‌های این بیماری و روش‌های درمان آن صحبت کنیم.

پای دیابتی با چه علائمی بروز می کند؟

آمار پای دیابتی در ایران و جهان خبرهای خوبی به ما نمی‌دهد. اما قطعا عدم آگاهی مردم از علائم این عارضه، می‌تواند درمان را دشوارتر کند و تلفات ناشی از این بیماری را افزایش دهد. علائم پای دیابتی بسته به وضعیت فرد، متغیر بوده و به شرح زیر است:

  • بی حسی یا احساس سوزن سوزن شدن
  • بروز تاول‌ها و زخم‌ها بدون احساس درد
  • تغییر رنگ و دمای پوست
  • بروز زخم‌هایی دارا یا فاقد ترشحات
  • احساس سوزش دردناک
  • پدیدار شدن لکه ناشی از ترشحات زخم

درصورت ابتلا به عفونت، امکان دارد برخی از علائم‌ زیر که شدیدتر هستند نیز در فرد دچار پای دیابتی احساس شود.

  • تب و لرز
  • قند خون غیر قبل کنترل
  • شوک (نشانه‌ عفونت منتشر شده در بدن است)
برای لمس حس شیرین سلامتی در کنار شما هستیم

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

از بین بردن علائم پای دیابتی

زخم‌ها، بریدگی‌ها و سوختگی‌های جزئی، ناراحت‌کننده اما غیر قابل اجتناب هستند. با این حال این آسیب‌ها برای شخص دیابتی، منجر به بروز مشکلات جدی می‌شود. افرادی که دیابتی هستند، لازم است تا قند خونشان را تحت کنترل نگه دارند. به این ترتیب خطر عدم بهبود زخم‌ها و عوارض ناشی از آنها را کاهش می‌دهند. برخی از روش‌ها برای از بین بردن علایم پای دیابتی به شرح زیر است:

  • استراحت کردن: شخصی که دچار این عارضه است، باید راه رفتن را کم یا متوقف کند زیرا با فعالیت داشتن، تعریق بیشتر می‌شود و قسمت زخم به علت تعریق زیاد، دچار زخم بیشتر و عفونت خواهد شد.
  • شست و شوی روزانه: محل زخم را روزانه چند بار شست‌وشو دهید تا باعث تجمع عفونت و باکتری نشود.
  • خشک کردن پوست قبل از استفاده از مرطوب کننده
  • اجتناب از پا برهنه راه رفتن
  • با دقت ناخن پا را گرفتن
  • پوشیدن کفش راحت
  • تمیز کردن روزانه داخل کفش
  • مراجعه مرتب به پزشک و معاینه پا

علائم پای دیابتی

روش های درمان پای دیابتی چیست؟

زخم پای دیابتی یکی از مشکلات رایجی است که افراد درگیر با بیماری قندخون به آن دچار می‌شوند. متخصصان و جراحان تلاش می‌کنند تا این مشکل را با کمک روش‌های اصولی برطرف کنند زیرا زخم پای دیابتی کیفیت زندگی بیمار را کاهش می‌دهد.

تغذیه سالم، راه خانگی درمان پای دیابتی

رژیم غذایی مناسب در رفع علائم زخم پای دیابتی بسیار اثرگذار است. رژیم غذایی دیابتی‌ها شامل میوه‌‌ها و سبزیجات فراوان، پروتئین کافی است. در این رژیم، مصرف چربی‌های اشباع شده، نشاسته، شیرینی‌ها به کمترین میزان ممکن می‌رسد. میل کردن غذا در ساعت مشخص نیز از گرسنگی و پرخوری زیاد جلوگیری می‌کند.

ورزش برای رفع علائم پای دیابتی

ورزش سبب کاهش قند خون در بدن شود و میزان حساسیت به انسولین را افزایش دهد. این حساسیت باعث می‌شود انسولین در سلول‌ها کاهش یابد. ورزش کردن همچنین باعث بهبود گردش خون در بدن خواهد شد.

فعالیت روزانه برای دیابتی‌ها باید به صورت منظم انجام گیرد تا نتیجه‌ مطلوبی به همراه داشته باشد. پیاده‌روی، ایروبیک، دوچرخه‌سواری و مواردی از این قبیل، از ورزش‌های مناسب برای درمان پای دیابتی هستند.

پانسمان‌های پیشرفته برای درمان زخم دیابتی

زخم‌ها ممکن است در تمام بدن پدید بیایند اما معمولا بیشتر در پاها نمایان می‌شوند. اگر به موقع برای درمان این زخم‌ها اقدام نکنید، ممکن است بیمار پای خود را از دست بدهد. برای از بین بردن علائم پای دیابتیک، پانسمان‌های مخصوصی وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد.

مواد و ترکیبات پانسمان می‌تواند شامل دسته‌های مختلفی از پلایمرهای طبیعی، اصلاح شده و مصنوعی و همچنین ترکیب آن‌ها باشد که به شکل‌های مختلف تولید می‌شود. همچنین پانسمان به عنوان تقویت‌کننده برای بهبود روند درمان نیز استفاده می‌شود. بررسی‌ها نشان داده که پانسمان‌های مرطوب نسبت به پانسمان‌های خشک، برای از بین بردن علائم پای دیابتی مناسب‌تر هستند.

دبریدمان برای درمان زخم دیابتی

در این روش، اقدام به برداشت سلول‌های مرده، بافت‌های نکروز، ترشحات چرکی در محل زخم می‌کنند. سلول‌های مرده از ترمیم زخم جلوگیری می‌کنند و ترشحات چرکی خونی باعث عدم گردش خون و مواد ویتامین‌ها و پروتئین‌ها می‌شود. بنابراین اقدام به برداشت و رفع آنها، یک روش درمانی موثر است.

داروهای خوراکی برای رفع علائم پای دیابتی

داروهایی هستند که به تنظیم سطح خون کمک می‌کنند. همچنین گاهی برای درمان عفونت‌ها از آنتی بیوتیک‌ استفاده می‌شود. اگر در ناحیه‌ زخم‌ها درد شدید احساس شود معمولا داروی مسکن تجویز خواهد شد. توجه داشته باشید که از مصرف خودسرانه‌ دارو برای تسکین درد یا رفع عفونت خودداری کنید.

استفاده از کفش و کفی طبی

یکی از راه‌های موثر برای رفع پای دیابتی، استفاده از کفش طبی است. سفارش ساخت کفش طبی یک اقدام موثر جهت رفع علائم زخم پای دیابتی است. این محصول توسط افراد متخصص ساخته می‌شوند. به این صورت که شما به یک متخصص مراجعه می‌کنید و او کفی طبی را برای درمان شما تجویز می‌کند.

در این حالت با کمک اسکن، اندازه کف پای شما را به دست می‌آورد و اقدام به ساخت کفی طبی مناسب شما می‌کند. ساخت کفش و کفی طبی می‌تواند یک راه غیرجراحی، بدون عارضه و موثر باشد.

ما را دنبال کنید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

بهترین کلینیک برای درمان زخم پای دیابتی

محافظت و نگهداری از پای دیابتی، امری مهم و ضروری است. برای این موضوع لازم است تا یک مرکز درمانی معتبر را بیابید. در کلینیک دکتر درزی، کفش و صندل‌های مخصوص پای دیابتی طراحی می‌شود که بسیار کمک‌کننده هستند.

در کلینیک دکتر فاطمه درزی، با استفاده از بهترین دستگاه‌ها و با کمک پزشکان مجرب، بیماران زیادی درمان می‌شوند. یکی از بهترین روش‌های درمانی که ساخت کفی طبی است، شامل مراحل زیر می‌شود.

  • بررسی میزان و علائم پای دیابتی
  • اسکن از پا و بررسی آن
  • ساخت صندل و کفی طبی
  • پرو کفش توسط فرد مبتلا به پای دیابت و رفع عیوب آن
  • تحویل به بیمار

علائم پای دیابتی

هزینه درمان زخم پای دیابتی سطحی

هزینه زخم پای دیابتی، بستگی به نوع روش درمان، تعداد جلسات و میزان مشکلات موجود در بخش‌های آسیب دیده دارد. نوع بیمه فرد نیز بر تغییر هزینه درمان تأثیرگذار است. نکته تاثیرگذار دیگر نوع کلینیکی است که بیمار به آنجا مراجعه می‌کند.

در کلینیک درزی، درمان توسط بهترین و مجرب‌ترین پزشکان و با کمک پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها انجام می‌شود. این مرکز در مقابل خدمات درمانی باکیفیتی که ارائه می‌دهد، هزینه بسیار مناسبی دریافت می‌کند.

با ما در تماس باشید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

سخن پایانی

افزایش سطح اطلاعات افراد مبتلا به زخم پای دیابتی می‌تواند سبب مراقبت‌ بهتر از پاها در طول دوره نقاهت شود. شناخت علائم پای دیابتی در درمان بهتر ضروری است زیرا کمک می‌کند تا روش‌ درمانی موثرتری برای فرد انتخاب شود.

با روش‌هایی که در بالا ذکر شده، می‌توانید به بهبود روند بیماری کمک کنید و مانع پیشرفت زخم پای دیابتی شوید. تشخیص به موقع و داشتن سبک زندگی سالم در پیشگیری از عوارض دیابت مانند بروز زخم، بسیار موثر است. از این رو چکاپ‌های سالانه زیر نظر پزشک معالج از اقدامات ضروری به شمار می‌روند.

برای این کار می‌توانید به مراکز معتبری چون کلینیک درزی مراجعه کنید. برای دریافت نوبت از این مجموعه تنها کافی است به آدرس سایت مراجعه و با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

امتیاز شما
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده

۱۹ پاسخ

  1. برای درمان دردهای ارتوپدی به شما مراجعه کردم و بهترین نتیجه رو گرفتم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

مطالب مورد نیاز شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم