آدرس دفتر
آدرس کلینیک:

خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، بن بست گل، ساختمان گل، طبقه ۴، واحد ۴۰۴

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

هزینه ساخت کفش طبی

ساخت تخصصی کفش طبی
در این مقاله چه می‌خوانیم ...

یکی از مسائلی که امروزه به دغدغه بسیار از افراد تبدیل شده است را باید هزینه ساخت کفش طبی دانست. چرا که استفاده از این محصول به همه افراد توصیه می‌شود. کفش‌های طبی کاربرد بسیاری دارند و به همین علت نیز صرفا برای درمان افرادی که آسیب دیدگی دارند توصیه نمی‌شود.

هزینه‌های مرتبط با ساخت کفش یا کفی طبی با توجه به عوامل مختلفی تعیین می‌شوند. در ادامه علاوه بر ذکر این عوامل به شرح کاربرد و مزایای این محصول نیز خواهیم پرداخت.

برای لمس حس شیرین سلامتی در کنار شما هستیم

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

هزینه ساخت کفش طبی چقدر است؟

طبیعی است که یکی از مهمترین سوالات برای افراد دانستن قیمت یا به نوعی هزینه ساخت کفش طبی باشد. کفش‌های طبی از دسته محصولاتی هستند که استفاده از آن به همه افراد توصیه می‌شود. به همین علت نیز هزینه ساخت کفی یا کفش طبی از مسائل مهم در این زمینه به شمار می‌آید.

هزینه ساخت کفش طبی اغلب با توجه به موارد خاصی دچار تغییر می‌شود. به طور کلی بهتر است بدانید با توجه به ساختار منحصربه‌فرد، این محصول از قیمت مناسبی برخوردار است. در ادامه نیز به برخی از موارد تاثیر گذار بر هزینه ساخت کفش طبی اشاره خواهیم کرد.

  • استفاده از اسکن برای شناخت قالب مناسب کفی
  • مواد اولیه به کار رفته در ساختار کفی
  • میزان آسیب دیدگی شما
  • کلینیک و متخصص معالج

مواردی که ذکر شد همگی به نوعی بر روی تعیین هزینه ساخت کفش مناسب برای شما تاثیر گذار است. البته موارد ذکر شده اغلب برای افرادی که درگیر مشکل خاصی نبوده و صرفا برای استفاده روزانه از این کفش‌ها استفاده می‌کنند، کمتر است. این افراد نیاز به پرداخت همه هزینه‌ها ندارند.

هزینه ساخت کفش طبی

انواع کاربرد‌های کفش طبی چیست؟

کفش یا کفی طبی از جمله ابزارهایی هستند که برای فراهم کردن شرایط مساعد در عین رفع مشکلات پا ساخته شده‌اند. ساخت کفش طبی در ابتدا فقط برای رفع مشکلات افراد خاص صورت می‌گرفت، اما امروزه استفاده این محصول به همه افراد توصیه می‌شود.

کفش‌های طبی که اغلب از مواد سبک وزن و با کمک تکنولوژی ساخته شده‌اند انواع متنوعی دارند. افراد بر حسب شرایط خود می‌توانند از این محصول بهره ببرند. برخی از انواع کفش‌های طبی آماده هستند که اغلب به افرادی که آسیب دیدگی یا مشکل خاصی در ناحیه پا ندارند توصیه می‌شود.

برخی نیز با اسکن کف پا برای درمان آسیب دیدگی‌ افراد ساخته می‌شوند. از جمله کاربرد‌های کفش طبی می‌توان به مواردی که در ادامه مطرح می‌کنیم اشاره داشت.

درمان صافی کف پا

ساختار کفی طبی به گونه‌ای است که با ساختار سخت‌تری که نسبت به کفش‌های موجود در داروخانه‌ها دارد موجب فراهم شدن ثبات پا می‌شود‌. ثابت بودن پا در حالتی که باید قرار داشته باشد پس از مدتی معین موجب درمان صافی کف پا می‌شود‌.

رفع مشکلات خار پاشنه

کفی یا کفش طبی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به معضل خار پاشنه که درپی استفاده از کفش‌های نامناسب است؛ محصولی بسیار کاربردی است. در نظر داشته باشید که کفی مناسب برای درمان مشکل خار پاشنه باید به طور تخصصی برای افراد ساخته شود. نمی‌توان از محصولات رایج در بازار برای درمان این معضل استفاده کرد.

درمان هالوکس والگوس

کفی طبی مناسب برای درمان این معضل به نوعی طراحی شده است که اعمال نیرو در جهت ادداکسیون انگشت شصت قرار بگیرد. به طور کلی ساختار این کفش‌ها کمک می‌کند تا انگشت در راستای طبیعی خود قرار گرفته و ساختار کلی پا به حالت عادی خود برگردد.

ما را دنبال کنید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

مراحل ساخت کفش طبی در کلینیک درزی به چه شکل است؟

برای ساخت کفی یا کفش‌های طبی اغلب مراحل مختلفی با توجه به میزان آسیب دیدگی افراد پشت سر گذاشته می‌شود. به طوری که می‌توان گفت همین مراحل هستند که بر روی هزینه ساخت کفش طبی تاثیر گذار هستند.

  1. یکی از این مراحل، اسکن کف پا از طریق اسکنر‌های مخصوصی است که برای ساخت کفش برای افراد آسیب دیده مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولا اسکن کف پا با اتلاف وقت همراه نیست و متخصص مربوطه می‌تواند در کوتاه‌ ترین زمان این کار را انجام دهد.
  2. پس از تشخیص میزان آسیب دیدگی یا به نوعی قوس کف پا، متخصص به ساخت کفی طبی مناسب می‌پردازد. در این مرحله نوع مشکل و میزان آسیب دیدگی از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که اگر هر یک از این موارد به درستی تشخیص داده نشود، محصول تولید شده می‌تواند آسیب‌های جدی برای فرد به همراه بیاورد.
  3. کفی طبی ساخته شده باید از ساختاری نسبتا سخت‌‌تر از سایر کفی‌های موجود داشته باشد. همچنین ساختار این کفش‌ها به نوعی است که فشار بر روی کل سطح پا تقسیم می‌شود. چنانچه در هر یک از موارد متوجه اختلال شدید بهتر است در اولین فرصت نسبت به برسی محصول از طریق متخصصین اقدام کنید.

مزایای ساخت کفش طبی چیست؟

افراد معمولا استفاده از کفی یا کفش طبی را مختص افرادی که دچار عارضه‌های مرتبط با پا هستند می‌دانند. اما بهتر است بدانید که استفاده از این محصول به همه افراد حتی کودکان نیز توصیه شده است. از این کفش در ابتدا برای درمان افرادی که دچار آسیب دیدگی در ناحیه پا هستند، استفاده می‌شود.

اما پس از آن استفاده از این محصول برای حفظ قالب استاندارد پا به همه افراد در همه سنین توصیه می‌شود. از دیگر مزایای ساخت و پرداخت هزینه کفش طبی در ادامه مواردی را بیان می‌کنیم.

  • بازیابی توانایی برای انجام فعالیت‌ها بدون ایجاد درد یا تورم
  • حمایت یا به نوعی مراقبت از قوس کنار پا
  • افزایش پایداری مفاصل در پا و ناحیه مچ پا
  • کاهش درد و فشار در سایر نواحی از قبیل کمر
  • جلوگیری از تشدید برخی از ناهنجاری‌های پا

و سایر مواردی که همگی از جمله مزیت‌های استفاده از کفش یا به نوعی کفی طبی است. درنظر داشته باشید که این مزیت‌ها صرفا زمانی رخ می‌دهند که درعین استفاده از محصولی مناسب، با متخصص باتجربه مانند دکتر فاطمه درزی در این زمینه ارتباط داشته باشید. دکتر فاطمه درزی از متخصصین فعال در زمینه درمان مشکلات و ناهنجاری‌های مرتبط با ناحیه پا است که تجربه درمان بیماران بسیاری را داشته است.

کلینیک درمان کف پای صاف

نکاتی در ارتباط با مراقبت از کفش طبی چیست؟

شاید هزینه ساخت کفش طبی از نظر برخی از افراد بالا باشد اما این هزینه به نسبت کاربرد و کارایی این محصول هزینه مناسبی است. چرا که با مراقبت درست از این کفش کاربردی شما می‌توانید مدت زیادی از آن بهره ببرید.

اغلب کفش‌های طبی از جنس چرم طبیعی ساخته می‌شوند. چرم نیز ماننده پوست آنان حساس بوده و نیازمند مراقبت است. به همین علت نیز توصیه می‌شود هفته‌ای یک بار با استفاده از پولیش‌های گیاهی سطح کفش خود را پولیش کنید.

اگر کفش شما با استفاده از بند بسته می‌شود، دقت کنید که حتما این بندها را نسبتا محکم ببندید طوری که پا در کفش ثابت باشد. چرا که در غیر این صورت هم به پا و هم به کفش آسیب می‌رسانید. موارد بسیاری در زمینه مراقبت از کفش طبی بیان شده است که اکثر آنها را افراد به طور طبیعی رعایت کرده و نیاز به شرح آنها نیست.

با ما در تماس باشید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

جمع بندی

در رابطه با تفکر غلط رایج در میان افراد نسبت به هزینه ساخت کفش طبی می‌توان به نکات بسیاری اشاره داشت. از مهمترین نکات در رابطه با این محصول می‌توان به طول عمر و ماندگاری کفش طبی اشاره داشت. امروزه با توجه به ساختار های نامناسب کفش‌های موجود در بازار استفاده از کفش طبی امری ضروری برای همه افراد است.

چرا که علاوه بر سایر مزایای این محصول از آسیب دیدگی پا نیز تا حدود بسیاری جلوگیری شده و سایر نقاط بدن نیز آسیب نخواهند دید. با پیشرفت فناوری مراحل ساخت این محصول نیز در کوتاه مدت انجام شده و دریافت محصول با سختی یا موانع خاصی همراه نیست.

امتیاز شما
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده

۱۶ پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

مطالب مورد نیاز شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم