آدرس دفتر
آدرس کلینیک:

خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، بن بست گل، ساختمان گل، طبقه ۴، واحد ۴۰۴

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

ساخت کفش طبی با اسکن پا

ساخت کفش طبی با اسکن پا
در این مقاله چه می‌خوانیم ...

از جمله روش‌های موثر برای درمان برخی از بیماری‌های حرکتی و تحرکی همچون آرتروز، ساخت کفش طبی با اسکن پا است. در این روش سایز و اندازه پا به کمک دستگاه‌های پیشرفته تعیین می‌شود و سپس مطابق با آن کفش مورد نظر ساخته خواهد شد. در این مقاله قصد داریم به نکات کلیدی در زمینه چگونگی ساخت کفش طبی و موارد مهم برای استفاده از این روش اشاره‌ای داشته باشیم.

ساخت کفش طبی با اسکن پا چگونه انجام می شود؟

استفاده از ساخت کفش طبی با اسکن پا برای درمان و بهبود بیماری‌های مختلف موثر است. همچنین باعث کاهش علائم و بهبود درد در اندام‌های حرکتی افراد می‌شود. این درمان در چند مرحله اصلی انجام می‌شود.

برای ساخت آن لازم است که پزشک یا متخصصین این حوزه با استفاده از دستگاه اسکن، فرآیند تولید کفش را انجام دهند. در اکثر موارد متخصصین با بررسی شرایط جسمانی و نوع اختلال در بیماران، این مراحل را انجام می‌دهند. برخی از مهم‌ترین مراحل ساخت کفش با اسکن کف پا به شرح زیر است.

  • اسکن پا: در مرحله اول برای ساخت حرفه‌ای و بی نقص کفش مناسب برای پای بیمار، از اسکن پا استفاده می‌شود. این دستگاه مبتنی بر تکنولوژی‌های روز جهان ساخته شده است و اطلاعات کاملی درخصوص ابعاد پا و سایز اصلی آن به متخصصان ارائه می‌کند.
  • طراحی کفش: در این بخش باتوجه به شرایط بیمار کفش مورد نظر طراحی می‌شود. این کفش با داده‌های موجود در نتایج اسکن پا ارتباط نزدیکی دارد. امکان طراحی کفش به روش دستی نیز وجود دارد اما اسکنر پا بیشترین مطابقت را برای طراحی کفش مناسب سایز پای بیمار خواهد داشت.
  • ساخت کفش: در مرحله بعدی فرآیند ساخت کفش بر اساس طراحی‌های موجود، آغاز خواهد شد. باید برای تولید این کفش از مواد اولیه مرغوب و درجه یک استفاده شود و استانداردهای لازم در این زمینه به‌طور کامل مدنظر قرار گیرد.

در بخش بالا به برخی از مراحل اصلی ساخت کفی طبی برای پا پرداختیم. در اکثر موارد مراکز و کلینیک‌های تخصصی طبق راهکارهای بالا کفش‌های طبی را برای بیماران تولید می‌کنند. جهت آشنایی با مراحل ساخت کفی طبی بر روی لینک کلیک کنید.

برای لمس حس شیرین سلامتی در کنار شما هستیم

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

مزایای ساخت کفش طبی با اسکن پا

ساخت کفش طبی با استفاده از اسکن پا دارای مزایای زیادی است و سبک زندگی افراد را به‌طرز قابل‌توجهی تغییر می‌دهد. کسانی که از کفش‌های طبی استفاده می‌کنند اغلب می‌توانند عملکرد بهتری درخصوص فعالیت‌های بدنی یا ورزش‌های مختلف داشته باشند. ازجمله مزیت‌های مهم و بسیار حائز اهمیت در ساخت کفش با اسکن پا  به شرح زیر است:

  • انطباق و سازگاری با ابعاد یا سایز پا
  • طراحی منحصربه‌فرد براساس شکل پاهای بیمار
  • کاهش میزان درد و فشار به پاها
  • احساس راحتی و ایجاد تعادل در فرم بدن
  • بهبود عملکرد بدن در حین پیاده روی و راه رفتن
  • بهبود گردش خون در پا
  • جلوگیری از بروز آسیب به پا

در بخش بالا به معرفی مزیت‌های ساخت کفش طبی با اسکن اشاره کردیم‌. کسانی که از مشکلات مربوط به پا در حین انجام فعالیت‌های بدنی رنج می‌برند، می‌توانند به کمک استفاده از این روش، وضعیت خود را بهبود بخشند.

ساخت کفش طبی با اسکن پا

در سفارش ساخت کفش طبی با اسکن پا نکات زیر را مدنظر قرار دهید

توجه به برخی نکات قبل از ساخت کفش طبی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باعث می‌شود کفش با بیمار بیشترین سازگاری را داشته باشد. توصیه می‌شود که افراد برای تهیه این محصولات حتما به چگونگی ساخت و مواد اولیه آن، توجه کنند. برخی از نکات مهم و اصلی برای ساخت کفش طبی به کمک روش اسکن پا به شرح زیر است:

  • اسکن پا باید مطابق با اصول تخصصی انجام شود تا شکل و سایز پاها کاملا دقیق ثبت شود.
  • اطلاعات به دست آمده از اسکن پا باید به دقت تحلیل شود و نرم‌افزارهای مخصوصی برای تبدیل اطلاعات سه بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
  • کفش‌های طبی باید مطابق با نیازها و شرایط جسمانی بیماران ساخته شوند. کسانی که با مشکلات درد در زانو مواجه هستند، معمولا کفش‌های مخصوصی را برای پیاده روی خواهند داشت.
  • موادی که برای ساخت کفش‌های طبی استفاده می‌شوند، باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند.
  • کفش باید با پای بیمار هماهنگی کافی داشته باشد. در صورت ایجاد هرگونه مشکل در حین پوشیدن، باید برای تغییر آن اقدامات لازم انجام شود.

این موارد نیازمند تخصص و دقت در هنگام ساخت کفش‌های طبی با استفاده از اسکن پا هستند. به این ترتیب کفش‌های بهتر و مطابق با نیازهای ویژه هر فرد تولید می‌شوند.

ساخت کفش طبی با اسکن پا در کلینیک درزی

ساخت کفش طبی به کمک اسکن پا در کلینیک دکتر فاطمه درزی امکان‌پذیر است. این مرکز به روش کاملا تخصصی در حوزه طراحی‌ کفش‌های طبی فعالیت دارد و از دستگاه‌های پیشرفته برای تولید آن استفاده می‌کند.

افرادی که دچار بیماری‌های حرکتی مختلف هستند، می‌توانند با مراجعه به کلینیک دکتر درزی نسبت به ساخت کفش مطابق با شرایط جسمانی خود اقدام کنند. این روش برای افرادی که دچار پای پرانتزی یا ضربدری هستند می‌توانند از کفش‌های طبی استفاده کنند.

ما را دنبال کنید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

ساخت کفش طبی با اسکن پا برای چه عارضه هایی استفاده می شود؟

ساخت کفش طبی به منظور درمان بسیاری از بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در چنین شرایطی لازم است ابتدا پزشکان شرایط بیمار را مورد بررسی قرار دهند و سپس برای طراحی این کفش به مراکز معتبر مراجعه کنند. ازجمله بیماری‌هایی که لازم است برای درمان آن از کفش‌های طبی طراحی شده با اسکن پا استفاده شود به شرح زیر است:

  • آرتروز: کسانی که به اختلالات آتروز یا آرتریت مبتلا شده‌اند، برای کاهش میزان درد در بدن خود می‌توانند از کفش‌های طبی استفاده کنند. این کفش‌های مانع از ایجاد ضربه به مچ پا می‌شود و علائم این اختلال را تسکین می‌دهند.
  • دیابت: دیابتیک فوت (پای دیابتیک) یکی از مهم‌ترین عوارض بیماری دیابت در افراد است. در جنین شرایطی لازم است که بیمار به سلامت پای خود توجه بیشتری داشته باشند. استفاده از کفش‌های طبی استاندارد و طبی مانع از بروز آسیب‌ و زخم‌ در پای بیمار می‌شود.
  • پلانتار فاشیاتیس: بیمارانی که که با درد و التهاب در ناحیه پاشنه پا مواجه هستند، می‌توانند از کفش‌های طبی با طراحی منحصربه‌فرد استفاده کنند. این راهکار در کاهش احتمال ابتلا به این عارضه و بهبود علائم آن، نقش موثری را ایفا می‌کند.
  • کف پای صاف: از دیگر کسانی که معمولا برای کاهش فشار در ناحیه پا به این نوع کفش احتیاج دارند، افرادی هستند که به عارضه کف پای صاف مبتلا شده‌اند. در چنین شرایط پوشیدن کفش طبی باعث ایحاد تعادل در بدن بیماران می‌شود.
  • شل شدن عضلات پا: شل شدن عضلات پا از دیگر مشکلاتی است که در صورت بروز تعادل بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای بهبود این عارضه نیز باید از کفش‌های طبی مخصوص استفاده شود.

در بخش بالا به معرفی عارضه‌هایی که بروز آن باعث الزامی شدن استفاده از کفش‌های طبی می‌شود اشاره کردیم. پزشک با در نظر گرفتن شرایط افراد، کفش‌های طبی را برای بیماران تجویز می‌کند تا علائم برخی از اختلالات مفصلی در بدن کاهش پیدا کند.

ساخت کفش طبی با اسکن پا

هزینه ساخت کفش طبی با اسکن پا

هزینه بهترین ساخت کفش طبی با اسکن کف پا معمولا باتوجه به فاکتور‌های مختلفی در این زمینه تعیین می‌شود. مراکز درمانی اغلب شرایط بیمار را مورد بررسی قرار می‌دهند و سپس نسبت به طراحی کفش اقدام می‌کنند. پیچیدگی نحوه ساخت کفش متناسب با نوع اختلال در بیماران تعیین می‌شود و بر هزینه آن تأثیراتی را ایجاد خواهد کرد. برخی از مهم‌ترین عوامل بر کاهش یا افزایش قیمت کفش به شرح زیر خواهد بود.

  • بر اساس نوع و سطح کیفی کفش‌
  • نوع فروشنده یا تولیدکنندگان فعال در این زمینه
  • مواد اولیه به کار گرفته شده برای ساخت کفش
  • مراحل ساخت کفش
  • نوع تکنولوژی برای تولید کفش
  • مراحل ترمیم یا رفع نواقص موجود در کفش طراحی شده

در بخش بالا به معرفی عوامل موثر در قیمت ساخت کفش طبی با استفاده از روش اسکن پا پرداختیم. افراد می‌توانند با مراجعه به مراکز معتبر و فعال در این زمینه، کفش‌های طبی مورد نیاز خود را با قیمت مناسب تهیه کنند.

با ما در تماس باشید

کلینیک فاطمه درزی، با کادری مجرب و با برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در خدمت شماست

سخن پایانی

ساخت کفش طبی با اسکن پا یکی از روش‌های تخصصی برای تولید کفش‌های مخصوص است. بیمارانی که با مشکلات مفصلی و حرکتی مواجه هستند، معمولا برای کاهش علائم و درمان آن، لازم است که از این محصولات استفاده کنند.

کفش‌های طبی دارای برخی خصوصیات و ویژگی‌های منحصربه‌فرد هستند و هر یک بر اساس شرایط جسمانی و نوع اختلال بیمار طراحی می‌شوند. استفاده از این محصولات باعث می‌شود که فرد در حین حرکت فشار کمتری را متحمل شود. افرادی که به بیماری‌های مختلف همچون آتروز، پلانتار فاشیاییتیس و پای دیابتی مبتلا هستند می‌توانند با استفاده از کفش‌های طبی، به درمان این بیماری‌ها بپردازند.

امتیاز شما
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده
دکتر فاطمه درزی

دکتر فاطمه درزی

نام پزشک: دکتر فاطمه درزی
تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه ایران
تخصص: ارتوپدی فنی
موسس کلینیک ارتوپد فنی ارکیده

پروفایل نویسنده

۱۶ پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

مطالب مورد نیاز شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم